Putin pobesneo na Ameriku zbog Srbije: Hitno šalje Srbima S-300


Odgovor Vladimira Putina na američke pretnje upućene Srbiji biće konkretan i žestok! Podrazumevaće još snažniju ekonomsku, energetsku i vojnu saradnju, koja će obuhvatiti čak i isporuku moćnog raketnog sistema S-300!

Na ultimatume zvaničnika Stejt deartmenta Brajana Hojta Jija, koji je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tražio da odmah prekinemo sve veze sa Rusijom, iz Moskve je vrlo brzo stigao odgovor ruskog ministarstva spoljnih poslova:

- Niko ne može da spreči Beograd da razbija odnose sa Rusijom na osnovu obostrane dobiti. Pošto je američki diplomata Hojt Ji direktnim rečima zahtevao da Beograd revidira odnose sa Rusijom i fokusirao se samo na svoju saradnju sa EU, mi ga podsećamo da mnoge članice Unije imaju plodnu saradnju sa Rusijom. Ali SAD nisu deo EU, pa verovatno to i ne znaju – stoji u reakciji MSP Rusije.

Međutim, ovo je uvertira za ono što planira da uradi šef Kremlja.


- Putin je povesneo kada je čuo šta Vašington pokušava da uradi Srbiji, koja je Rusima tradicionalni prijatelj. Na dvostruke standarde Amerikanaca Moskva više neće žmuriri, ova Rusija, kako kaže Putin, nije kao ona iz vremena Jeljcina, koja će opet ostaviti Srbe na cedilu. Pomoći ćemo našim prijateljima da sačuvaju nezavisnost i vojnu neutralnost – saznaje se iz diplomatskih izvora.

Prema ovim navodima, Putin je na korak od odluke da Srbiji pošalje sistem S-300, koji će neprijatelje unapred odvratiti od same ideje napada, ultimatuma i pritiska. Pored toga, predsednik Rusije zahtevao je da se pored vojne dodatno pojača i ekonomska i energetska saradnja.
NA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!

Comments