ENGLESKE PROSTITUTKE KUKAJU! Srpkinje nam obaraju cenu, a još su bolje RIBE!


Prostitutke u Liverpulu svoje su usluge počele da nude za samo četiri funte i tvrde da su za to krive devojke iz Srbije i Hrvatske koje im ruše cenu tako što pružaju seksualne usluge za veoma malo novca.

- Neke devojke daju za četiri funte - kaže Lijam, koji se u zloglasnoj liverpulskoj ulici Šil Roud često brine za sigurnost prostitutki.

Nisam makro, nemam ništa s njihovim novcem. One mi samo kupe hranu ili piće, ne plaćaju me. Samo im čuvam leđa - rekao je Lijam u dokumentarcu BBC-ja.

- Morala sam da smanjim cenu da privučem mušterije - priča Natali koja se niz godina prostituiše, a jedno je vreme s Lijamom bila u vezi.

- Volela bih da me je voleo, ali to su pusti snovi. Ljudi me dočekaju otvorenih ruku samo kad me vuku u krevet - priča ova devojka.

Džek koji trenutno živi s Natali tvrdi da su za niže cene seksualnih usluga krive devojke iz istočnih delova Evrope.

- Neke imigrantkinje iz Srbije i Hrvatske prodaju seks za manju lovu jer su kod njih troškovi života jeftiniji - misli on i dodaje da su uz to i mnogo lepše od lokalnih cura te više privlače mušterije.


- One su prekrasne, dok lokalne cure - kaže.

Lijam je otkrio i da mnoge prostitutke imaju problema s drogom, zbog čega se prodaju veoma jeftino, samo da što pre mogu da nabave krek.

- Jednom sam video pet muškaraca koji su čekali u redu, platili su joj svi zajedno 25 funti, to je pet funti svaki. To je uvreda za curu - kaže Džek.
NA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!

Comments